*Probably the best fields in town* este motto-ul care descrie cel mai bine calitatea terenurilor din Ghencea 31.Terenurile de minifotbal  pe care le oferim sunt  net superioare din punct de vedere calitativ față de marea majoritate a terenurilor sintetice existente în acest moment în București și nu numai.

Terasamentul fiind executat din straturi de peste 30 cm piatră spartă cu un drenaj perimetral având o capacitate de peste 20.000 mc/oră, beneficiind de cel mai bun shock pad din lume.

Probabil, având astfel un impact minim asupra articulațiilor, mușchilor și oferind un confort asemănător cu iarba naturală. De asemenea, iarba sintetica este special folosită pentru acest proiect de unul dintre producătorii emblematici în domeniu (HATKO), având o permeabilitate dublă față de orice produs similar din lume. Infilul (respectiv umplutura ierbii) este unul 100% organic, pe lângă nisipul cuarțos  special pentru gazonul sintetic, oferind cel mai ecologic infil respectiv cork (plută) și componente organice de măslin. Fapt ce reduce cu peste 50% degajarea de caldură, oferind un confort mărit pentru jucatori.

De asemenea, din punct de vedere al sănătății lucru extrem de important, acesta nu este cancerigen ca majoritatea umpluturilor folosite pentru terenurile sintetice, respectiv SBR (bobițele negre de cauciuc) interzis în țările cu tradiție în terenuri sintetice tocmai datorită pericolului reprezentat de acest infill periculos dar prezent pe majoritatea terenurilor sintetice din Romania.

Nu în ultimul rând instalația de nocturnă special proiectată având un proiect luminos elaborat astfel încât pe suprafețele de joc să existe un minim de 300 lucsi fapt ce oferă posibilitatea ca meciurile disputate pe aceste terenuri să poată fi transmise live.

Având în vedere toate acestea vă asteptăm cu drag pe *Probably the best fields in town*

6 terenuri minifotbal:

  • Dimensiuni 40×20 – 3 terenuri
  • Dimensiuni 38×18 – 3 terenuri

Terenuri unite :

  • 1 teren 60×40
  • 1 teren 53×38